Πάτερ Αντώνιος: «Θέλω να καταθέσω. Θέλω να σταματήσουν να με σταυρώνουν»

Ο πατέρας Αντώνιος, βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση και μάλιστα αντιμετώπισε ένα ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Πάτερ Αντώνιος: «Θέλω να καταθέσω. Θέλω να σταματήσουν να με σταυρώνουν»

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου, όπως μετέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο ιερέας βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση και μάλιστα αντιμετώπισε ένα ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του τον μετέφεραν προληπτικά για ιατρικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά μια στιγμιαία αντίδραση του οργανισμού στην πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Όπως μετέφερε ο κ. Καραγιάννης, σε τραγικό σημείο βρίσκεται η ψυχολογία του ιερέα και της οικογένειάς του, που παρακολουθούν καθημερινά όσα αναφέρονται από καταγγέλλοντες και από ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης, ενώ διέψευσε όσα ακούγονται για πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες της οικογένειας του πατρός Αντωνίου.

«Θέλω να καταθέσω, θέλω να βγει η αλήθεια, να σταματήσουν να με σταυρώνουν», φέρεται να λέει ο π. Αντώνιος σε δικά του πρόσωπα.

«Δεν φοβόμαστε την έρευνα, παρακαλούμε το Θεό να προχωρήσει γρήγορα. Υπάρχουν 5 – 6 κουκουλοφόροι δήθεν κατήγοροι και έχουμε πάνω από 30 επώνυμες μαρτυρίες επώνυμων, πιστών, πολιτών, οικογενειών, ιερέων της Αρχιεπισκοπής, εθελοντών που θα ανατρέψουν το όποιο κατηγορητήριο», φέρεται να υποστηρίζει η πλευρά του ιερέα και της πρεσβυτέρας, όπως μετέφερε ο κ. Καραγιάννης, ο οποίος προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση.

Πηγή: ant1news.gr