Εύα Καϊλή: Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της (vid)

Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της Εύας Καϊλή - Τι θα ισχυριστεί

Εύα Καϊλή: Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την απολογία της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, η οποία θα βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον των βελγικών δικαστικών αρχών προσπαθώντας να πείσει για την αθωότητά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η ίδια θα ισχυριστεί ότι ήξερε για τη συνεργασία του συντρόφου της με τον πρώην ευρωβουλευτή και εργοδότη του, Αντόνιο Παντσέρι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να τον παρότρυνε να «μην τον εκμεταλλεύεται» δουλεύοντας πολλές ώρες για αυτόν, αλλά εάν έπαιρνε χρήματα, αυτά να ήταν νόμιμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, θα δηλώσει παντελή άγνοια για παράνομες δραστηριότητες στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με το Mega, θα επικαλεστεί το επιχείρημα πως ο Παντσέρι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ίδια, μέσω του συζύγου της, λόγω βουλευτικής ασυλίας, γι'αυτό και άφηνε τις βαλίτσες με τα χρήματα στο δικό της σπίτι.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή θα αφεθεί ελεύθερη ως τη δίκη της. Στην περίπτωση, πάντως, που παραμείνει κρατούμενη, σε έναν μήνα θα μπορεί να κάνει εκ νέου αίτημα αποφυλάκισης.

Πηγή: lifo.gr