Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ «τα βρήκαν» στο 1 εκατομμύριο δολάρια

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ «τα βρήκαν» στο 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο θα υποβάλλει η ηθοποιός ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στον πρώην σύζυγό της, δίνοντας τέλος σε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά και πικρά διαζύγια του Χόλιγουντ της σύγχρονης εποχής.

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ «τα βρήκαν» στο 1 εκατομμύριο δολάρια

Μετά τη μαραθώνια δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ που ξεκίνησε από την καταγγελία της ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία, το πρώην ζευγάρι έβγαλε όλα τα «άπλυτά» του στη φόρα.

Τη δίκη κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ, καθώς το δικαστήριο κάλεσε την Άμπερ Χερντ να του επιβάλλει 10 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση συν άλλα 5 εκατομμύρια ως τιμωρητική αποζημίωση. Από τη μεριά του, ο «Τζακ Σπάροου» κλήθηκε να δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του, καθώς εκείνη τον μήνυσε και από τη μεριά της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά, οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συμφώνησαν εξωδικαστικά στο 1 εκατομμύριο δολάρια, αφού η ηθοποιός δήλωνε επανειλημμένα πόσο άδικη είναι η ποινή της και ότι δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό.

Μόλις υποβληθεί η αποζημίωση, η DailyMail αποκαλύπτει ότι η Άμπερ Χερντ δεν θα έχει κανέναν περιορισμό στο τι θα μπορεί να δηλώνει από εδώ και πέρα για τον Τζόνι Ντεπ, τη δίκη και ό,τι άλλο θέλει, αφού δεν αποδέχεται την ενοχή της σε αυτή τη συμφωνία.

Οι νομικές ομάδες των πρώην συζύγων έκαναν αλλεπάλληλες συζητήσεις για να μην χρειαστεί να ξαναπάνε στο δικαστήριο, αφού η Άμπερ Χερντ είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης. Η τελική συμφωνία υπεγράφη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: newsit.gr