Ρόδος: Άγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα σε εξήντα αυτοκίνητα

Με έκπληξη οι κάτοικοι στην περιοχή των Δασκάλων της Ρόδου διαπίστωσαν το πρωί πως εξήντα αυτοκίνητα είχαν σχισμένα και κατεστραμμένα λάστιχα από επιδρομή αγνώστων

Ρόδος: Άγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα σε εξήντα αυτοκίνητα

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί από το πρωί σε δεκάδες κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή των Δασκάλων στην πόλη της Ρόδου, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας είδαν τα οχήματά τους να έχουν σχισμένα και διαλυμένα όλα τους τα λάστιχα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες είναι εξαιρετικά σοβαρή και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.

Οι κάτοικοι, είπαν ότι έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οδούς Δημ. Αναστασιάδη και Παπαθανάση, που δείχνουν 4 άτομα, λίγο μετά τις 03.00 τη νύχτα, να κινούνται μέσα στο σκοτάδι και να τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Η πρώτη αποτίμηση, από την εταιρία οδικής βοήθειας που έγινε το πρωί, κάνει λόγο για 60 οχήματα που υπέστησαν τις σοβαρές αυτές ζημιές και για τεράστιο κόστος και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες.

Εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες που κινήθηκαν στις οδούς Αναστασιάδη και Παπαθανάση προκαλώντας τεράστιες φθορές στα οχήματα αυτά.

Για το λόγο αυτό, καλούνται από την Ασφάλεια Ρόδου ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων, να προσκομίσουν πρόσθετο υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν.