Εκτροπή πτήσης από Μπαχρέιν για Αθήνα: Τι προκάλεσε την έκτακτη προσγείωση στη Βαγδάτη

Μετά από πολύωρη αναμονή στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης και "μυστήριες" κινήσεις, οι επιβάτες ενημερώθηκαν για το λόγο που κρίθηκε αναγκαίο το αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα να προσγειωθεί εκτάκτως στο Ιράκ.

Εκτροπή πτήσης από Μπαχρέιν για Αθήνα: Τι προκάλεσε την έκτακτη προσγείωση στη Βαγδάτη

Σε τεχνικό ζήτημα του αεροσκάφους οφείλεται η έκτακτη προσγείωση του αεροσκάφους στη Βαγδάτη, που έφυγε από το Μπαχρέιν με προορισμό την Αθήνα.

Κατόπιν επικοινωνίας του NEWS 24/7 με επιβάτη της πτήσης και, σύμφωνα με ενημέρωση από την εταιρεία, η έκτακτη προσγείωση οφείλεται στο γεγονός ότι το αεροσκάφος έχασε πίεση καμπίνας και κρίθηκε αναγκαίο να προσγειωθεί εσπευσμένα στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Το εν λόγω περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες, αφού για αρκετές ώρες δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωσή τους από την εταιρεία.

Η ανησυχία τους ωστόσο, εντάθηκε όταν τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν από το αεροσκάφος και να παραδώσουν τα διαβατήριά τους.

Από το εσωτερικό του αεροσκάφους
Από το εσωτερικό του αεροσκάφους NEWS 24/7

"Δύο ένστολοι μάς ζήτησαν τα διαβατήρια, τα έβαλαν σε μια σακούλα και δεν μας είπαν τι θα τα κάνουν, αν θα μας τα επιστρέψουν ή κάτι άλλο. Πέρα από κουραστικό, όλο αυτό είναι και λίγο τρομακτικό, λόγω και της χώρας στην οποία βρισκόμαστε", ανέφερε στο NEWS 24/7 επιβάτης της πτήσης.

Μετά από εννέα ώρες ταλαιπωρίας, επιστράφηκαν στους επιβάτες τα διαβατήριά τους και αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου η πτήση για την Αθήνα.

πηγή: News247.gr