Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4 που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή (vid)

Το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4, Κυβέλης Χατζηευστρατίου, που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή τον περασμένο Οκτώβριο, βρέθηκε θετικό.

Θετικό το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4 που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή (vid)

Η ποσότητα αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, αφού η αιθυλική αλκοόλη στο αίμα της ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, ενώ το όριο βρίσκεται στα 0,50 γραμμάρια ανά λίτρο.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης. H υπόθεση, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη ξημερώματα, την ώρα που το φανάρι ήταν παλλόμενο. Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου προκειμένου να τον αποφύγει έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά την προβλεπόμενη διαδικασία μετά τη σύλληψη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από τροχαίο, είχε αφεθεί ελεύθερη.

Πηγή: e-radio.gr