Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για την έκρηξη στο σχολείο

Παρέμβαση εισαγγελέα για την φονική έκρηξη στο 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών.

Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για την έκρηξη στο σχολείο

Άμεση διερεύνηση ευθυνών για την τραγωδία με τον 11χρονο, ζητά ο εισαγγελέας Σερρών .

Ο εισαγγελέας ζητά συγκεκριμένα να διερευνηθούν οι ευθύνες για την έκρηξη στο 9ο Δημοτικό σχολείο στις Σέρρες που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του ο μαθητής και να τραυματιστούν άλλα δύο παιδιά.

Ο μαθητής της Στ' τάξης βρήκε τραγικό θάνατο στο 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών όταν στις 14:10 (5/12) το μεσημέρι εξερράγη το λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα η πόρτα που εκτινάχθηκε να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών χωρίς τις αισθήσεις του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δύο άλλοι μαθητές ελαφρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Τη στιγμή που συνέβη το τραγικό περιστατικό ο άτυχος μαθητής και οι δυο συμμαθητές του, μαζί με άλλους μαθητές του σχολείου, βρίσκονταν στην αυλή καθώς παρακολουθούν το ολοήμερο σχολείο.

Με την έκρηξη του λεβητοστασίου, που ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, η πόρτα εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον έναν και ελαφρά τους άλλους δυο. Άγνωστη παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Πηγή: CNN.gr