Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που έχασε τις αισθήσεις του μετά από φωτιά (vid)

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που έχασε τις αισθήσεις του μετά από φωτιά (vid)

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/11) χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Από το διαμέρισμα πρόλαβαν να βγουν τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια του 7 και 12 ετών, τα οποία διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής (27/11) όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αλκυόνης στο Μεταξουργείο, όπου διέμενε μια οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 5, 7 και 12 ετών.

Οι γείτονες που είδαν τους καπνούς, κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε και έσβησε άμεσα τη φωτιά με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Παράλληλα απεγκλώβισε τα τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο όμως δίχως να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι υπήρχαν πολλά φώτα LED, ενώ ο πατέρας εικάζει πως η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από έναν αναπτήρα με τον οποίο έπαιζε στον καναπέ του σπιτιού το ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια του 5χρονου αγοριού.