ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ατλάντα

Έντονος διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε να τραυματιστούν.

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ατλάντα

Νέο περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στην Ατλάντα των ΗΠΑ, κοντά στο εμπορικό κέντρο "Atlantic Station", το βράδυ του Σαββάτου (26/11), μεέναν νεκρό και πέντε τραυματίες.

Τα θύματα πιστεύεται ήταν ηλικίας από 15 μέχρι 21 ετών.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες της αστυνομίας εκτός υπηρεσίας σε συνεργασία με το προσωπικό του εμπορικού κέντρου απομάκρυναν από τον χώρο μία ομάδα ανηλίκων για "απείθαρχη συμπεριφορά" και για παραβίαση των κανονισμών, καθώς στο διάσημο εμπορικό κέντρο απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικους τη νύχτα, χωρίς τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Αμέσως μετά την απομάκρυνσή τους, σημειώθηκε διαπληκτισμός στην 17η οδό, κοντά στο εμπορικό κέντρο, η οποία πιστεύεται ότι οδήγησε στους πυροβολισμούς, όπως δήλωσε ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Ατλάντα, υπαστυνόμος Germain Dearlove.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους εμπλεκόμενους στον καβγά, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να δείχνουν ότι πρόκειται για διαμάχη μεταξύ δύο ομάδων.

Πηγή: news247.gr