«Καλά, Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη; Το βράδυ τα ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ»

Με άρωμα ΠΑΟΚ η επίσκεψη Τσίπρα στη ΔΕΘ και γιατί βλέπει να έχει ομορφύνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης

«Καλά, Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη; Το βράδυ τα ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ»

Αρχικά εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο μικρός με τον οποίο έπαιξε μπάσκετ είναι Ολυμπιακός. Εν συνεχεία έταξε ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και αρχικά συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, σταμάτησε σε ένα γήπεδο, όπου έπαιζαν παιδιά και τους ζήτησε την μπάλα για να δοκιμάσει μερικά σουτ.

Πριν αποχωρήσει, για να συνεχίσει την περιοδεία του, ο κ. Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. Ρώτησε, μάλιστα, ένα από αυτά: «Τι ομάδα είσαι;» Όταν του είπε πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, ο πρωθυπουργός σχολίασε γελώντας «Καλά, Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη;».

Λίγο αργότερα ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ. Εκεί του έκαναν δώρο μια φανέλα, είπε ότι δεν ξαναμιλάει για πρωτάθλημα γιατί κάποιοι θα γκρινιάζουν και σχολίασε τις κοπέλες του περιπτέρου λέγοντας: «Έχει ομορφύνει ο ΠΑΟΚ...».

Λίγο πριν αποχωρήσει έταξε ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ στη βραδινή του ομιλία θα έχει ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ