Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενη η 45χρονη για τη δολοφονία της 75χρονης

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 45χρονη καθ' ομολογία δολοφόνος της 75χρονης κατάκοιτης γυναίκας στη Ρόδο.

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενη η 45χρονη για τη δολοφονία της 75χρονης

Η 45χρονη θα μεταβεί προσωρινά στις γυναικείας φυλακές Κορυδαλλού και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Ο ανακριτής δέχθηκε το αίτημα της υπεράσπισής της να διεξαχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. «Είναι ένας άνθρωπος, που έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα πολλά χρόνια και βρισκόταν εκτός οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της 45χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής.

Ο τακτικός Ανακριτής και η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών αποφάσισαν η 45χρονη να μεταβεί προσωρινά στις γυναικείας φυλακές Κορυδαλλού και στη συνέχεια, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισής της να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν κριθεί ότι όντως έχει ψυχολογικά προβλήματα θα διαταχθεί ο εγκλεισμός της στα Ψυχιατρικά Ιδρύματα Δαφνίου ή Δρομοκαϊτείου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο δικαστικού λειτουργοί εξέτασαν μόνο την υπόθεση της δολοφονίας της 45χρονης κατοίκου Καλυθιών Ρόδου. Για τις υπόλοιπες, που η ίδια ομολόγησε, θα συνεχιστούν οι προανακριτικές καταθέσεις.

πηγή: kathimerini.gr