Ρέθυμνο: Ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν 4.000 ευρώ από όχημα εταιρείας κούριερ

Ληστεία στο Ρέθυμνο, με τους κουκουλοφόρους να ακινητοποιούν το όχημα εταιρείας μεταφορών φράζοντας τον δρόμο με δύο κάδους απορριμμάτων.

Ρέθυμνο: Ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν 4.000 ευρώ από όχημα εταιρείας κούριερ

Ληστεία με λεία 4.000 ευρώ σημειώθηκε στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Δύο κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στο επαρχιακό δίκτυο και απέσπασαν χρήματα από τον οδηγό-υπάλληλο της εταιρείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, χθες 18.11.22 αργά το απόγευμα, το όχημα της εταιρείας κινούταν από Ζωνιανά προς Αξό Μυλοποτάμου με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο. Στην πορεία του ο οδηγός αντιλήφθηκε δύο μεγάλους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι του έκλειναν τον δρόμο και ως εκ τούτου κατέβηκε από το όχημα για να τους απομακρύνει και να συνεχίσει την πορεία του.

Δύο άνδρες με κουκούλες στο κεφάλι εμφανίστηκαν μπροστά του και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα τα οποία μετέφερε. Ο οδηγός υπάκουσε και παρέδωσε το ποσό των 4.000 ευρώ, σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας της εταιρείας. Στη συνέχεια τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και του είπαν να κατευθυνθεί προς Ρέθυμνο, ενώ οι δύο άνδρες, οι οποίοι μιλούσαν καθαρά ελληνικά, σύμφωνα με τον οδηγό, έφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως έχει αναφέρει, δεν δέχτηκε βία, δεν χτυπήθηκε από τους δράστες. Έχουν ληφθεί από τους αστυνομικούς οι απαραίτητες καταθέσεις, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για την εξεύρεση των δύο ανδρών.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ