Βόλος: Φυλάκιση και χρηματική ποινή σε 47χρονο που χτύπησε μητέρα και κόρη

Οι δύο γυναίκες άκουσαν τη φασαρία και πήγαν να βοηθήσουν τη σύζυγο του 47χρονου την οποία ο κατηγορούμενος έβρισε και στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές, προκαλώντας της σωματικές βλάβες

Βόλος: Φυλάκιση και χρηματική ποινή σε 47χρονο που χτύπησε μητέρα και κόρη

Σε ποινή φυλάκισης 29 μηνών με αναστολή, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας για τρεις μήνες, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, έναν 47χρονο που είχε έλθει για διακοπές στον Βόλο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και χτύπησε δύο γυναίκες μέσα στο χώρο στάθμευσης του λιμανιού, που έσπευσαν να βοηθήσουν τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά δύο γυναικών (μητέρας και κόρης), απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Οι δύο γυναίκες άκουσαν τη φασαρία και πήγαν να βοηθήσουν τη σύζυγο του 47χρονου την οποία ο κατηγορούμενος έβρισε και στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Βλέποντας τη σκηνή, η 65χρονη μητέρα επενέβη για να τη βοηθήσει, αλλά ο δράστης τη χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο, όπως και την κόρη της.

πηγή: «Κ»