Χρυσή Αυγή: Με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη (vid)

Με ένταση ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή: Με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη (vid)

Με ένταση ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την Χρυσή Αυγή, εξαιτίας της διαμαρτυρίας του Γιάννη Λαγού για τις “λίγες δικάσιμους” του δικαστηρίου. Ο Λαγός διαμαρτυρήθηκε έντονα με φωνές και ύβρεις με την πρόεδρο του δικαστηρίου να τον αποβάλλει από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο δικαστήριο σήμερα παρακολουθεί τη διαδικασία στο πλάι της Μάγδας Φύσσα, η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη. Στο βήμα του μάρτυρα κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες της καφετέριας «Κοράλλι» για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως είπαν ο Παύλος Φύσσας πήγε με την παρέα του στην καφετέρια για να δουν ποδοσφαιρικό αγώνα και πως στο καφέ βρισκόταν και ο κατηγορούμενος Ιωάννης Άγγος, ο οποίος καθόταν σε απόσταση περίπου 3 μέτρων από το τραπέζι του μουσικού, ωστόσο δεν αντιλήφθηκαν να έγινε τίποτε περίεργο.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Παύλος Φύσσας έφυγε και στη συνέχεια όπως ανέφεραν ακούστηκαν «ποδοβολητά, κάποιες μηχανές και σειρήνες της αστυνομίας”.

Πηγή: ertnews.gr