Τουρκία: Ταξιτζής σε κατάσταση αμόκ χτυπάει ανελέητα επιβάτιδα (vid)

Ακόμη ένα βίντεο ακραίου περιστατικού βίας στην Τουρκία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ταξιτζής χτυπά επιβάτιδα στη μέση του δρόμου, επειδή -όπως υποστήριξε- αρνήθηκαν να τον πληρώσουν.

Τουρκία: Ταξιτζής σε κατάσταση αμόκ χτυπάει ανελέητα επιβάτιδα (vid)

Ένα σοκαριστικό βίντεο ακραίας βίας κάνει το γύρο του διαδικτύου, το οποίο δείχνει έναν οδηγό ταξί να κατεβαίνει από το όχημά του και να χτυπά ανελέητα μια εκ των δύο επιβατών που βρίσκονταν στο όχημά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης, ενώ το βίντεο δείχνει τον οδηγό να χτυπά με μπουνιές και χαστούκια μια γυναίκα. Η συνεπιβάτιδά της, που παρακολουθεί έντρομη το βίαιο ξέσπασμά του, προσπαθεί μάταια να τον σταματήσει.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, στον οδηγό του ταξί επιβλήθηκε πρόστιμο 1.823 λιρών και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς οι δύο γυναίκες δεν υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του, για την οποία δηλώνει αμετανόητος, υποστήριξε για τις γυναίκες ότι αρνούνταν να τον πληρώσουν, ενώ -όπως είπε- ξέσπασε όταν άρχισαν να τον χτυπούν και να του τραβούν τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: News247.gr