Κακοκαιρία «Eva»: Νέο μήνυμα από το 112 στη δυτική Ελλάδα και Μεσσηνία

«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», συστήνεται με το μήνυμα από το 112 στους κατοίκους δυτικής Ελλάδας

Κακοκαιρία «Eva»: Νέο μήνυμα από το 112 στη δυτική Ελλάδα και Μεσσηνία

Νέο προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της δυτικής Ελλάδας και της Μεσσηνίας μετά τις περιοχές βόρειου Ιονίου και Ηπείρου ενόψει της κακοκαιρίας «Eva» που αναμένεται να πλήξει από το πρωί του Σαββάτου (5/11), μεγάλο μέρος της χώρας.

«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», συστήνεται με το μήνυμα από το 112 στους κατοίκους δυτικής Ελλάδας, αναφέροντας ότι αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (5/11).

Όπως είπε σε έκτακτη ενημέρωση ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, επιπυραγός Γιάννης Αρτοποιός από αύριο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα φέρουν μεγάλα ύψη βροχής και μεγάλο αριθμό κεραυνών. Για το λόγο αυτό συνέστησε στους πολίτες για όσο διαρκέσουν τα φαινόμενα, να είναι προσεκτικοί, να ακολουθούν τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις.

Παράλληλα συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν τους χειμάρρους, να μην τους διασχίζουν για κανένα λόγο και σε παρόμοια περίπτωση να καταφεύγουν στα υψηλότερα σημεία του σπιτιού.

Πηγή: Cnn.gr