«Βιαστής με το τατουάζ»: Αναζητείται από την αλβανική αστυνομία

Eισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου

«Βιαστής με το τατουάζ»: Αναζητείται από την αλβανική αστυνομία

Επιβεβαιώνεται από πηγές της Αστυνομίας Αργυροκάστρου ότι ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό στο Παλαιό Φάληρο και ακόμη μια απόπειρα βιασμού έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις Αρχές, εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και διενεργεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο βιαστής με τατουάζ, είναι χωρισμένος με δύο παιδιά, άνεργος και έμενε με την μητέρα του, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.

Αφού οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του, ο βιαστής επιβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου σε λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα και στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε από την συνοριακή διάβαση Κακαβιάς στην Αλβανία.

Τον 45χρονο αναγνώρισαν και οι δύο γυναίκες από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμένεται να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για τη γειτονική χώρα.

Παράλληλα, αναμένεται και εισαγγελική διαταγή για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για να τον αναγνωρίσουν τυχόν και άλλα θύματά του.

Πηγή: cnn.gr