Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος

Ο πατέρας του 41χρονου νοσηλεύεται στην Ά ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και φρουρείται από αστυνομικούς,

Θεσσαλονίκη: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο παραμένει ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας του 41χρονου νοσηλεύεται στην Ά ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και φρουρείται από αστυνομικούς, καθώς θεωρείται από τις Αρχές πως πρόκειται για τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το voria.gr o πατέρας διασωληνώθηκε καθώς δεν ειχε καλό επίπεδο συνείδησης μετά το τραγικό περιστατικό και οι γιατροί που ανέλαβαν δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν.

Και τους δύο άντρες εντόπισε η μητέρα της οικογένειας. Όλοι μιλούν για οικογενειακό δράμα καθώς πολλές φορές άκουγαν πατέρα και γιο να καυγαδίζουν και την αστυνομία να επισκέπτεται το σπίτι τους.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Απογευματινές ώρες χθες (26-10-2022), σε οικία στην περιοχή της Μενεμένης, εντοπίστηκε νεκρός, από πρόσωπο του άμεσου συγγενικού περιβάλλοντός του, 41χρονος άντρας, φέροντας πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση και ο πατέρας του, ο οποίος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: in.gr