Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς τη νύχτα στο Περιστέρι. Oμάδα ΔΙΑΣ θέλησαν να ελέγξουν τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας χωρίς πινακίδα και εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας (17/10) στο Περιστέρι, όταν ομάδα ΔΙΑΣ θέλησαν να ελέγξουν τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας χωρίς πινακίδα. Ο οδηγός ωστόσο δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει και ξεκίνησε η καταδίωξή του.

Στην πάροδο της οδού Πρέσπας στο Περιστέρι, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε την καταδίωξη, φώναξε στον οδηγό της μοτοσικλέτας να σταματήσει, αυτός προέταξε ένα πιστόλι και τότε ο αστυνομικός πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο μια φορά προς το μέρος του χωρίς να τον τραυματίσει. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατάφερε να διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Στο σημείο που σημειώθηκε ο πυροβολισμός βρέθηκε ένας κάλυκας από το όπλο του αστυνομικού. Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο αστυνομικός συνελήφθη για το νόμο περί όπλων, ενώ με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη.

Πηγή: ertnews.gr