Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Η μητέρα αρνείται κάθε γνώση ή συμμετοχή στην υπόθεση

Η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα

Σεπόλια - Βιασμός 12χρονης: Η μητέρα αρνείται κάθε γνώση ή συμμετοχή στην υπόθεση

Η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στον βιασμό και εκπόρνευση του κοριτσιού.

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι της ζητήθηκε τόσο από την κόρη της όσο και από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων να συμπεριφερθεί με τρόπο τέτοιο που να μην κινήσει υποψίες στον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο ότι έχει προβεί σε καταγγελία σε βάρος του.

«Βλέποντας τα χυδαία μηνύματα που ο ίδιος είχε αποστείλει στην ανήλικη κόρη μου κυριολεκτικά πάγωσα και σοκαρίστηκα. Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ και ο θυμός μου που την επόμενη ημέρα του απέστειλα μηνύματα στο messenger και τον αποκαλούσα παιδεραστή» είπε.

«Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μου ζήτησαν να μην αναφέρω τίποτα σε κανέναν μέχρι να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα και να μην αντιληφθεί ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος ότι η ίδια έχω προβεί σε καταγγελία σε βάρος του, γιατί θα εκκινούσαν αστυνομική έρευνα άμεσα» υποστήριξε η μητέρα της 12χρονης.

«Ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο Ηλίας Μίχος ότι είχα προβεί σε καταγγελία» ισχυρίστηκε αναφορικά με τα χρήματα που έχει δεχθεί από τον 53χρονο.

Η 37χρονη, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, αναφέρει επίσης ότι η πρώην σύζυγος του Ηλία Μίχου, η οποία για την ώρα δεν εμπλέκεται ποινικά στην πολύκροτη υπόθεση, επιχείρησε να της δώσει χρήματα για να μην μιλήσει.

«Το παιδί έχει δηλώσει πως η οικογένεια της δεν είχε καμία γνώση», τονίζει η 37χρονη, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από την κατάθεση της ανήλικης.

Πηγή: Cnn.gr