Οικογένεια Αλέξανδρου Νικολαϊδη: Μέρος των εσόδων από τα μετάλλια στους πληγέντες της Κρήτης

Σε μία σπουδαία κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη με αφορμή την καταστροφική κακοκαιρία στην Κρήτη.

Οικογένεια Αλέξανδρου Νικολαϊδη: Μέρος των εσόδων από τα μετάλλια στους πληγέντες της Κρήτης

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή τους στους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες μέρες με τις φονικές πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας στην Κρήτη.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο που «έφυγε» από τη ζωή, ήταν να δημοπρατηθούν τα μετάλλιά του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και του Πεκίνου.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, μέρος των εσόδων από τα μετάλλια που θα δημοπρατηθούν, θα πάνε στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη μεγαλοψυχία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκλονισμένοι από τις βιβλικές καταστροφές στην Κρήτη και την απώλεια συνανθρώπων μας τόσο άδικα, αποφασίσαμε, μέρος των εσόδων από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν να δοθούν και στους πληγέντες της Κρήτης. Στέλνουμε σε όλους σας μια μεγάλη αγκαλιά, με την ευχή να μπορέσουμε να απαλύνουμε έστω και στο ελάχιστο τον πόνο σας».