Κακοκαιρία στην Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Ένας άνδρας 50 ετών έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία, η οποία έπληξε κυρίως περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου το Σάββατο

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την αγνοούμενη – Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Σε εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένας άνδρας 50 ετών έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία, η οποία έπληξε κυρίως περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου το Σάββατο. Η γυναίκα που αγνοείται επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον άντρα που εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι, ενώ μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι στην προσπάθεια της να βγει από το αυτοκίνητο, την ώρα που αυτό το είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά, η ίδια παρασύρθηκε προς τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις έρευνες σήμερα θα συνδράμει και ειδική ομάδα υποβρύχιων αποστολών. Χθες, στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, ωστόσο τα φερτά υλικά και τα μπάζα που έφτασαν έως τη θάλασσα, δυσκόλεψαν πολύ την επιχείρηση λόγω της αδυναμίας ορατότητας κάτω από το νερό. Στο σημείο της τραγωδίας παρασύρθηκαν περισσότερα από δέκα οχήματα, ενώ στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας είναι βυθισμένα ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με κατοίκους που τα έβλεπαν να παρασύρονται προς τη θάλασσα.