Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ξανά στο εδώλιο για ακόμη τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

«Αυλαία» για μία ακόμα υπόθεση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω της φύσης της, αλλά και εξαιτίας του «πρωταγωνιστή» της, ανοίγει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ξανά στο εδώλιο για ακόμη τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος ήδη δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου κοριτσιού, θα καθίσει στο εδώλιο για τη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Πρόκειται για τις πρόσφατες καταγγελίες προς τις εισαγγελικές αρχές, από τέσσερις ακόμη γυναίκες οι οποίες δηλώνουν «θύματά» του όταν και εκείνες ήταν παιδιά.

Για την υπόθεση ο κατηγορούμενος που αρνείται τα όσα αντιμετωπίζει, έχει προφυλακιστεί και μέχρι σήμερα παραμένει έγκλειστος. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι στην υπόθεση που εξετάζεται στο Εφετείο, πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικό, χορηγώντας του ωστόσο αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση με περιοριστικούς όρους, απόφαση που του επέτρεψε να αφεθεί ελεύθερος.

Η κατηγορία

Ο 71χρονος μουσικός στον οποίο έχουν αποδοθεί τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανηλίκου, κατηγορείται ότι τα έτη 2007- 2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε, κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα κορίτσια. Συγκεκριμένα, φέρεται αφού πρώτα καλλιεργούσε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους γονείς των παιδιών, αποκτούσε το «ελεύθερο» να παίζει και να ασχολείται μαζί του, δίχως να προκαλεί υποψίες.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών εγώ, ο Γ. ( σ.σ εννοεί τον εγκαλούμενο) και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια αυτή ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο «για το κατούρημα στη θάλασσα», βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο. Εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα, ένιωσα αμήχανα χωρίς να καταλάβω το λόγο καθώς δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί κάποιος να σε πιάσει σε εκείνο το σημείο. Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω» περιέγραψε στις αρχές μια από τις καταγγέλουσες και συνέχισε:

«Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα (...) βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν «να παίζει» μαζί τους. Αυτό που μου έκανε ο μηνυόμενος με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω τα όσα συνέβησαν ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του, έχοντας πλέον πλήρη συνείδηση του ότι αυτό που υπέστην από τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι σοβαρό αδίκημα».

Πηγή: News247.gr