Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 46χρονος για τον βιασμό της 13χρονης θετής του κόρης

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος άνδρας από την Κρήτη που κατηγορείται πως βίαζε την 13χρονη θετή κόρη του τα τελευταία δύο χρόνια 

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 46χρονος για τον βιασμό της 13χρονης θετής του κόρης

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος αμέσως μετά τη σημερινή απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα. Λίγη ώρα πριν περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, ο ίδιος δήλωνε αθώος και υπόδειγμα πατέρα.

Δηλώνει «υποδειγματικός πατέρας»

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας υποδειγματικός πατέρας. Τα όσα αναφέρονται δεν συμβαδίζουν με τη λογική. Η αλήθεια θα λάμψει», δήλωσε ο 46χρονος.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 46χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας για να απολογηθεί και να εκφράσει την άποψή ότι τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη είναι προϊόν μίσους και μυθοπλασίας.

«Ο κατηγορούμενος είναι πραγματικά συγκλονισμένος από την εξέλιξη και την τροπή που έχουν λάβει τα γεγονότα. Διατρανώνει στεντορείως την αθωότητα του», δήλωσε ο Ελευθέριος Καρτσώνας, δικηγόρος του 46χρονου.

Ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε πως το κοριτσάκι είχε ψευδολογήσει στο παρελθόν σε ουσιώδη ζητήματα κι επομένως η καταγγελία περί βιασμού της δεν ευσταθεί.

Πηγή: In.gr