Απόπειρα αρπαγής του «Έσκο» από συγγενείς του!

Η αστυνομία απέτρεψε προσπάθεια για την απαγωγή του 30χρονου Αλβανού, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη από συγγενείς του μέσα από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Απόπειρα αρπαγής του «Έσκο» από συγγενείς του!

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην είσοδο του «Ερυθρού Σταυρού», όταν μία γυναίκα εμφανίστηκε ως δικηγόρος του 30χρονου Αλβανού «Έσκο» που φέρεται να είναι ο αρχηγός των δύο συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο του νοσοκομείου εμφανίστηκε μια γυναίκα η οποία τελικά ήταν συγγενής του και αποπειράθηκε να περάσει μέσα στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι είναι δικηγόρος του 30χρονου.

Μαζί της ήταν και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κρατούμενου τραυματία, που ζητούσαν επιτακτικά να τον συναντήσουν και στους οποίους οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν μπορούν να τον δουν.

Ένας θείος του 30χρονου ήταν πιο εριστικός από τους υπόλοιπους και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του στην ασφάλεια.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον βρήκαν να κρύβεται σε μια πρασιά!

Παράλληλα κλήθηκαν ενισχύσεις και μετά από αυτό το περιστατικό οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν επωμιστεί τη φύλαξη του «Έσκο» έχουν ενισχυθεί και είναι σε κατάσταση επιφυλακής.