Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε

Τι λέει η Διοίκηση του νοσοκομείου

Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε

Μία νοσηλεύτρια υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Πώς έγινε το συμβάν

Η γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου που νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια. Εκεί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ο θάλαμος είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.

Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Η διοίκηση ζήτησε να μη βγει στην επιφάνεια το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, η διοίκηση του νοσοκομείου, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.

Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει, ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.

«Δεν είναι ευθύνη δική μου, είναι της τεχνικής υπηρεσίας», φέρεται να έχει υποστηρίξει ο διοικητής του νοσοκομείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Πηγή: in.gr