Ηράκλειο: 19 συλλήψεις έπειτα από αστυνομική επιχείρηση

Νέα επιχείρηση «σκούπα» σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου πραγματοποίησε η αστυνομία.

Ηράκλειο: 19 συλλήψεις έπειτα από αστυνομική επιχείρηση

Νέα επιχείρηση «σκούπα» σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε χθες (14/9) το βράδυ από την τοπική ΕΛΑΣ. Κατά τη διάρκειά της έγιναν δεκάδες έλεγχοι, βεβαιώθηκαν παραβάσεις, ενώ οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες σε 19 άτομα.

Στο πλαίσιο της στοχευμένης επιχείρησης, που είχε στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, ελέγχθηκαν 160 άτομα, εκ των οποίων τα 19 συνελήφθησαν, αλλά και 90 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 36 παραβάσεις, από τις οποίες οι 17 αφορούσαν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν 5 άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 6 για άγρα πελατών, 4 για διατάραξη κοινής ησυχίας και άλλα 4 για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και για πλανόδιο εμπόριο άνευ αδείας.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, όπως διαμηνύεται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές του νησιού.

Πηγή: ertnews.gr