Ιταλία: 27χρονος ποδοσφαιριστής δολοφόνησε με σφυρί την πρώην σύντροφό του (vid)

Αίσθηση προκάλεσε στην Ιταλία η είδηση της δολοφονίας της 57χρονης από τον σύντροφό της. 

Ιταλία: 27χρονος ποδοσφαιριστής δολοφόνησε με σφυρί την πρώην σύντροφό του (vid)

Ο δράστης, ποδοσφαιριστής και μοντέλο από την Ανκόνα, δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του σε προάστιο της Μπολόνια με ένα σφυρί.

Συγκεκριμένα όταν η 57χρονη Αλεσάντρα Ματεούτσι επέστρεφε στο σπίτι της στις 9 το βράδυ, ο 27χρονος Τζοβάνι Παντοβάνι την περίμενε απέξω και βλέποντάς την άρχισε να τη χτυπά με τα χέρια του και με ένα σφυρί.

Εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο πριν την άφιξη του ασθενοφόρου. Ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς για να τον συλλάβουν.

Η αδερφή του θύματος, Στεφανία Ματεούτσι, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως η αδελφή της φοβόταν τον Τζοβάνι Παντοβάνι. Το ζευγάρι είχε σχέσεις ένα περίπου χρόνο και ο ποδοσφαιριστής ερχόταν από την Σικελία για να μένει με το θύμα. Σύμφωνα με την Στεφανία, ο 27χρονος δεν είχε ασκήσει σωματική βία στο θύμα αλλά ζήλευε την σύντροφό του και έκανε σκηνές ζηλοτυπίας σπάζοντας πιάτα και πετώντας της ποτήρια. Η Ματεούτσι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του 27χρονου και είχε ζητήσει από κάποιο γείτονά της να μην του ανοίξει την πόρτα σε περίπτωση που του χτυπούσε το κουδούνι.

«Άκουσα την αδερφή μου να φωνάζει 'Μη, Τζοβάνι, μη!'» δήλωσε στους δημοφιογράφους η αδερφή της Ματεούτσι που την στιγμή της επίθεσης μιλούσε με το θύμα στο τηλέφωνο