ΗΠΑ: Τρεις αστυνομικοί ξυλοκοπούν συλληφθέντα

Ο υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών στις ΗΠΑ εξελίχθηκε για μια ακόμα φορά σε άγριο ξυλοδαρμό συλληφθέντος πολίτη, αυτή τη φορά στο Άρκανσο των ΗΠΑ.

 

ΗΠΑ: Τρεις αστυνομικοί ξυλοκοπούν συλληφθέντα


Σε βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στα social media εικονίζονται τρείς αστυνομικοί που έχουν ακινητοποιήσει άνδρα κατά την διάρκεια μιας σύλληψης και τον γρονθοκοπούν ασταμάτητα με μεγάλη αγριότητα.

Την σκηνή κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένας περαστικός.


Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Crawford, οι τρεις αστυνομικοί ήδη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

«Θέτω τους συνεργάτες μου προ των ευθυνών τους και θα πάρω τα απαραίτητα μέτρα για το θέμα», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Crawford, Jimmy Damante, μιλώντας στο CNN. Ο ύποπτος που ήταν ακινητοποιημένος στο έδαφος, ήταν καταζητούμενος για απειλές εναντίον υπάλληλου βενζινάδικου σε γειτονική πόλη.

Όταν εντοπίστηκε στο Mulberry, ο άνδρας ήταν αρχικά συνεργάσιμος, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, οδηγώντας στη σύγκρουση που φαίνεται στο βίντεο. Ο σερίφης δήλωσε ακόμη ότι ο ύποπτος οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο και στην συνέχεια στη φυλακή.