Πλάθιντο Ντομίνγκο: Τον εμπλέκουν και με εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων

Αντιμέτωπος με νέες σοβαρές κατηγορίες ο Πλάθιντο Ντομίνγκο

Πλάθιντο Ντομίνγκο: Τον εμπλέκουν και με εγκληματική οργάνωση εκμετάλλευσης ανηλίκων

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση δεκάδων γυναικών, ο παγκοσμίου φήμης Ισπανός τενόρος, Πλάθιντο Ντομίνγκο εμπλέκεται τώρα και σε εγκληματική οργάνωση της Αργεντινής, τα μέλη της οποίας εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ηλικίας 81 ετών σήμερα τενόρος βρίσκεται στον κυκλώνα ενός τεράστιου σκανδάλου. Συνδέεται με εγκληματική οργάνωση που εκμεταλλευόταν παιδιά και την οποία εξάρθρωσε η αστυνομία της Αργεντινής.


Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως βιτρίνα σχολές γιόγκα και ιδρύματα για την αγωγή ασθενών με έιτζ, αλλά πίσω από αυτά εξανάγκαζε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πλούσιους πελάτες.

Μέσα Ενημέρωσης στην Αργεντινή δημοσιεύουν αποσπάσματα συνομιλιών του Ντομίνγκο με μέλος της σπείρας, στις οποίες ο τενόρος κλείνει ένα ραντεβού και δίνει οδηγίες για να μη γίνει αντιληπτός από τους συνεργάτες του.

Ο Ντομίνγκο ακούγεται να συνομιλεί με μία γυναίκα και σε άλλη συνομιλία η γυναίκα ακούγεται να συνομιλεί με τον επικεφαλής της σπείρας και να του λέει ότι έχει κλείσει ραντεβού για έναν πελάτη με το όνομα Πλάθιντο. Η αστυνομική έρευνα έφερε στο φως τις σχέσεις της σπείρας με διάσημους καλλιτέχνες και πολιτικούς που πλήρωναν την οργάνωση για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε, σε απομονωμένους χώρους που συνθηματικά αποκαλούνταν “μουσεία”.

Στο παρελθόν 35 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον καλλιτέχνη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Μετά τις καταγγελίες, η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης έλυσε τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή της όπερας, ενώ ο ίδιος παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της όπερας του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

πηγή: enikos.gr