Χίος: Τηλεφώνημα - φάρσα καθυστέρησε 1.5 ώρα το πλοίο «Νήσος Σάμος»!

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο «Νήσος Σάμος», το οποίο και αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου με 1,5 ώρα καθυστέρηση. 

Χίος: Τηλεφώνημα - φάρσα καθυστέρησε 1.5 ώρα το πλοίο «Νήσος Σάμος»!

Με μιάμιση περίπου ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το βράδυ της Τρίτης 16/8 από Χίο με προορισμό τον Πειραιά το ΕΓ/0Γ πλοίο «Νήσος Σάμος». Λίγη ώρα πριν την αναχώρησή του, που ήταν προγραμματισμένη για τις 9.30 μ.μ. τηλεφώνησαν στο Λιμεναρχείο Χίου και έκαναν λόγο για βόμβα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος. Κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος με συνοδεία σκύλου, έλεγξαν τις αποσκευές και τα διάφορα μέρη του πλοίου.

Παράλληλα, ζητήθηκε και από τους επιβάτες να ελέγξουν -όπως απαιτεί το πρωτόκολλο- τις προσωπικές τους αποσκευές καθώς και τις καμπίνες για τυχόν ύποπτο αντικείμενο.

Το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα, αφού δεν βρέθηκε κάτι, και το πλοίο περί τις 11.00 μ.μ. αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου, πλήρες από κόσμο που επιστρέφουν στην Αττική μετά τις διακοπές τους, στα νησιά Λέσβος και Χίος.

Πάντως, όπως είπαν από το πρακτορείο της ναυτιλιακής εταιρείας, δεν εμφανίστηκε κάποιος που να έφτασε καθυστερημένα και να ήθελε να ταξιδέψει.

Πηγή: naftemporiki.gr