Προφυλακιστέος ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου, μετά την απολογία του στον ανακριτή για τα ναρκωτικά και το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε εντός του οχήματος του αλλά και στο σπίτι του.

Προφυλακιστέος ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου

Ο κατηγορούμενος, πρώην ποδοσφαιριστής, που είχε συμμετάσχει σε δημοφιλές ριάλιτι στο παρελθόν, φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε πως είναι τοξικοεξαρτημένος. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 34χρονο.

Όπως φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό ο 34χρονος, τα χρήματα που βρέθηκαν κατά την σύλληψη του είναι νόμιμα και αποτελούν αποταμιεύσεις και εισοδήματα από αγοραπωλησίες οικογενειακών ακινήτων.

Φαίνεται επίσης να είπε πως μέρος από το ποσό που αναφέρεται στην δικογραφία, περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά, προέρχεται από την εργασία του ως συνοδός.

Μετά την σύλληψη του ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί σε δημόσια ψυχιατρική κλινική, ενώ σήμερα η υπεράσπισή του κατέθεσε στον ανακριτή αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.