Τρόμος σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ από γυναίκα που απειλούσε για εκρηκτικά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επιβατών σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ όταν γυναίκα απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά τρέχοντας γυμνή στο αεροπλάνο. 

Τρόμος σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ από γυναίκα που απειλούσε για εκρηκτικά

Επιβάτης πτήσης από τη Λάρνακα με προορισμό το Μάντσεστερ συγκράτησε μια γυναίκα που γδύθηκε και άρχισε να τρέχει γυμνή μέσα στο αεροπλάνο, φωνάζοντας "Allahu Akbar", όπως γράφει η "Daily Mail". Η γυναίκα -ευτυχώς ανεπιτυχώς- προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο.

Ο Phillip O'Brien ήταν επιβάτης στην πτήση της Jet2 από τη Λάρνακα της Κύπρου προς το Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου, όταν μια γυναίκα, γύρω στα 30, προκάλεσε αυτό το χάρος, λίγο μετά την απογείωση.

Η γυναίκα φάνηκε να υπαινίσσεται ότι είχε μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος και επίσης ρώτησε τα παιδιά, με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν «έτοιμα να πεθάνουν».
Είπε, επίσης, στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό ότι οι γονείς της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Ο Phillip O'Brien βρισκόταν στο αεροσκάφος με άλλα έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά του, ηλικίας οκτώ έως 14 ετών. Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν σαν σεκιούριτι όταν ήταν έφηβος, δήλωσε για το περιστατικό: «Όταν η γυναίκα κατευθύνθηκε ξανά προς το πιλοτήριο πήρα, τον έλεγχο, την ακινητοποίησα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πτήση κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Charles De Gaulle» στο Παρίσι ώστε να «ξεφορτώσει» την... «ενοχλητική επιβάτιδα».

Πηγή: ΣΚΑΙ