Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο αστυνομικός που επιτέθηκε στις δύο νοσηλεύτριες

Σε Ψυχιατρική Κλινική Νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται ο 44χρονος Ανθυπαστυνόμος, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον πανικό και επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο της Λαμίας αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/8)

Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο αστυνομικός που επιτέθηκε στις δύο νοσηλεύτριες

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 44χρονος εξετάστηκε από ψυχιάτρους σε δυο δημόσια νοσοκομεία (σε Λαμία και Αθήνα), και τελικά αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι την ψυχιατρική εξέταση είχαν ζητήσει συγγενικά του πρόσωπα.

«Θα σας σκοτώσω όλους και θα σας το κάψω»

Απίστευτες καταστάσεις έζησε το προσωπικό και οι ασθενείς στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/8).

Σε κατάσταση αμόκ, 44χρονος συνοδός ασθενούς της Παθολογικής Κλινικής, ο οποίος μάλιστα είναι και Ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, χτύπησε άγρια μια νοσηλεύτρια και κλώτσησε στην κοιλιά και στο πόδι μία ακόμη, ενώ απειλούσε θεούς και δαίμονες βγαίνοντας στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου. Λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής προκαλώντας τρόμο στους άλλους συνοδούς και ασθενείς.

Εκτός από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία έδωσε εντολή από την πρώτη στιγμή να κατατεθεί μήνυση σε βάρος του 44χρονου αστυνομικού, μηνύσεις έχουν καταθέσει και οι δύο νοσηλεύτριες, καθώς επίσης και το Σωματείο Εργαζομένων που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».

πηγή:CNN