Νάξος: Χειροπέδες σε τρία άτομα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Χειροπέδες σε τρία άτομα για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών, πέρασαν χθες Τετάρτη, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Νάξο

Νάξος: Χειροπέδες σε τρία άτομα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έγιναν τρεις συλλήψεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς (37χρονος άνδρας και 25χρονη γυναίκα) και έναν 42χρονο ημεδαπό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, αγορά-πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια μεταξύ τους αγοραπωλησίας ναρκωτικών και ακινητοποιήθηκαν άμεσα από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε ο αλλοδαπός είχε προβεί στην πώληση δύο μικροσυσκευασίων «φιξάκια» κοκαΐνης στο ημεδαπό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν το χρηματικό τόσο των 950 ευρώ, 421 δολαρίων Η.Π.Α. και ένα κινητό τηλέφωνο.

Νάξος: Χειροπέδες σε τρία άτομα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών-1

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία των αλλοδαπών, οπού εντοπίστηκε η 25χρονη κατηγορούμενη και βρέθηκαν:

  • Κοκαΐνη βάρους 152,6 γραμμάρια
  • Ζυγαριά ακριβείας
  • Υπολογιστής αφής («τάμπλετ») και δύο κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

πηγή: «Κ»