Γαλλία: Βιάστηκε Αμερικανίδα τουρίστρια σε δημόσιες τουαλέτες με τον σύντροφό της να την περιμένει

23χρονος άντρας συνελήφθη στο Παρίσι για τον βιασμό Αμερικανίδας τουρίστριας σε δημόσιες τουαλέτες δίπλα στο Σηκουάνα

Γαλλία: Βιάστηκε Αμερικανίδα τουρίστρια σε δημόσιες τουαλέτες με τον σύντροφό της να την περιμένει

Η 27χρονη γυναίκα βρισκόταν με τον φίλο της το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι και περπατούσαν κατά μήκος του Σηκουάνα, κοντά στην περιοχή της Νοτρ Νταμ. Πλήθος κόσμου βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο καθώς ο δήμος κάθε καλοκαίρι δημιουργεί τις "Paris Plages" δηλαδή μικρές αυτοσχέδιες «παραλίες» κατά μήκος του ποταμού.

Ήταν λίγο μετά τη 1.00, όταν η γυναίκα σταμάτησε προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες κοντά στη γέφυρα Louis Philippe, ένα σημείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στα μπαρ και κατά κύριο λόγο θεωρείται ασφαλές.

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien ο σύντροφός της την περίμενε όμως άρχισε να ανησυχεί όταν η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε. Κατευθύνθηκε προς τις δημόσιες τουαλέτες όπου και άκουσε το κλάμα της γυναίκας του και διαπίστωσε ότι ένας άντρας της είχε επιτεθεί.

Άνθρωποι της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη που διαμένει στα προάστια του Παρισίου. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως το θύμα συνευρέθηκε μαζί του με δική της συναίνεση.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και αφού κατέθεσε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στις αρχές επέστρεψε με τον φίλο της στις ΗΠΑ.