Δεν τα κατάφερε ο Ρότζερ Μόσλεϊ

Έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ που είχε τραυματιστεί θανάσιμα την περασμένη εβδομάδα σε τροχαίο. 

Δεν τα κατάφερε ο Ρότζερ Μόσλεϊ

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός ηθοποιός Ρότζερ Μόσλεϊ, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο 83χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας μείνει παράλυτος από τους ώμους και κάτω, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του μέσα από ανάρτηση στο Facebook: «Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πενθήσουμε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο. Δεν θα θέλαμε να χυθούν δάκρυα στ΄όνομά του. Είναι καιρός για γιορτάσουμε την παρακαταθήκη που μάς άφησε. Σε αγαπώ μπαμπάκα. Με αγαπούσες και συ. Η καρδιά μου είναι βαριά, αλλά είμαι δυνατή. Θα φροντίσω τη μανούλα, την αγάπη σου για σχεδόν 60 χρόνια. Με μεγάλωσες καλά και είναι σε καλά χέρια. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Μόσλεϊ είχε γίνει ιδιαιτέρως γνωστός με τον ρόλο του πιλότου Theodore TC Calvin στην τηλεοπτική σειρά «Magnum, P.I.» η οποία προβαλλόταν από το 1980 έως το 1988.

Είχε συμμετάσχει σε 150 επεισόδια, στο πλευρό του Τομ Σέλεκ, ο οποίος έπαιζε έναν ντετέκτιβ. Επιπλέον, έλαβε μέρος και στο πρόσφατο ριμέικ της σειράς, παίζοντας τον John Booky. Εκτός από το «Magnum, P.I.», ο Αμερικανός ηθοποιός είχε παίξει και σε δεκάδες άλλες σειρές όπως: «Hangin with Mr. Cooper», «Sanford and Son», «Love Boat», «Kojak» και «The Rockford Files».