Υπόθεση Energa-Hellas Power: Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος για λόγους υγείας

Αποφυλακιζεται ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση της Energa-Hellas Power Αριστείδης Φλώρος για λόγους υγείας.

Υπόθεση Energa-Hellas Power: Αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος για λόγους υγείας

Η αίτηση αποφυλάκισής του έγινε δεκτή αφού διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας του άνω του 65%, ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετώπιζε κρίσεις επιληψίας και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας τον Φεβρουάριο του 2017 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 21 ετών για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ του είχε επιβληθεί και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο είχε κριθεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη. Ως φυσικοί αυτουργοί είχαν κατηγορηθεί δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, που ανακρινόμενοι είχαν υποδείξει τον επιχειρηματία ως το άτομο που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000 ευρώ προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο του ΛΑΓΗΕ και αντίδικό του στην υπόθεση Energa - Hellas Power Γιώργο Αντωνόπουλο.

Ο Αρ. Φλώρος εκτός από την αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε και η οποία έγινε δεκτή, είχε καταθέσει και αλλεπάλληλες αιτήσεις για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του είχε επιβάλει το δικαστήριο για την υπόθεση της Energa - Hellas Power.

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr