Νεκρός ο υπάλληλος από τον ... πιστολέρο των McDonald's

Όλη η φασαρία έγινε για μια μερίδα πατάτες που είχαν κρυώσει. Ο υπάλληλος των McDonald's της Ν.Υόρκης υπέκυψε χθες στα τραύματά του

Νεκρός ο υπάλληλος από τον ... πιστολέρο των McDonald's

Νεκρός είναι ο υπάλληλος των McDonald's που δέχτηκε πυροβολισμούς τη Δευτέρα (01/08), ύστερα από διαπληκτισμό με αφορμή μια μερίδα «κρύες τηγανητές πατάτες», όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Μπρούκλιν την Παρασκευή (05/08).


Ο 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν πέντε μέρες μετά το αδιανόητο συμβάν που εκτυλίχθηκε έξω από το κατάστημα της εταιρείας fast food, στο οποίο εργαζόταν.

Ο 20χρονος Μισέλ Μόργκαν, βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης κατοχής όπλου.

Το συμβάν έλαβε χώρα, την Δευτέρα (05/08) όταν ένας καβγάς άρχισε μεταξύ μιας γυναίκας και του 23χρονου εργαζομένου, επειδή οι τηγανητές πατάτες που της σέρβιρε ήταν κρύες.

Στο σημείο κατέφθασε ο 20χρονος γιος της γυναίκας ύστερα από τηλεφώνημά της και ο διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντρών μεταφέρθηκε έξω από το κατάστημα.

Κάποια στιγμή ο γιος έβγαλε όπλο, το οποίο φαίνεται πως ανήκε στην 18χρονη φίλη του, και πυροβόλησε τον υπάλληλο στο λαιμό.