Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τα απειλητικά μηνύματα του 22χρονου στο κινητό της Νικολέτας

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φαίνεται πως είχε στείλει στην 17χρονη Νικολέτα ο  φίλος της ο οποίος αναζητείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τα απειλητικά μηνύματα του 22χρονου στο κινητό της Νικολέτας


Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της άτυχης που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Παράλληλα, αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της, στο Περιστέρι.

Τότε, ο 22χρονος πέρασε στην επίθεση, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Κατά τις ίδιες πηγές, αντίστοιχες είναι οι αναφορές για εντάσεις και διαφωνίες και από συγγενείς και φίλους του άτυχου κοριτσιού. Όπως καταθέτουν, ζήλευε το θύμα και το θεωρούσε κτήμα του. Η Νικολέτα ήθελε να διακόψουν με αποτέλεσμα να υπάρχουν άγριοι καυγάδες.


Ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας, από την οικογένεια γίνονται αποκαλύψεις για την άτυχη, η οποία φαίνεται πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί και είχε βιώσει εκφοβισμό.