Κολωνάκι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για τη Γραμμή του Μετρό από 4 έως 22 Αυγούστου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της εκτέλεσης εργασιών, για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό Αθήνας, θα υπάρξουν στο Κολωνάκι από τις 4 ως τις 22 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Κολωνάκι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για τη Γραμμή του Μετρό από 4 έως 22 Αυγούστου

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδικά τμήματα του Κολωνακίου, στον δήμο Αθηναίων, θα λάβει χώρα από 4 έως 22 Αυγούστου καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει:

  • Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Κανάρη, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Μηλιώνη έως το ύψος της Πλ. Φιλικής Εταιρείας. Κατά τη διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα πλάτους 4μ. λωρίδας κυκλοφορίας.
  • Επί της οδού Πλατείας Φιλικής Εταιρείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατρ. Ιωακείμ και Καψάλη με πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μέσω του εργοταξιακού χώρου.
  • Επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Τσακάλωφ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σκουφά.

Κατά τη διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται:

  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατρ. Ιωακείμ, από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη, μέσω μίας λωρίδας κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.
  • Από και προς τη Μαράσλειο, από το ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, η κίνηση των οχημάτων, καθώς και η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.