Φωκάς: «Πρέπει να υπάρξει μια κάθαρση στο ποδόσφαιρο»

O βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων σχετικά με τα γεγονότα στην Τούμπα.

Φωκάς: «Πρέπει να υπάρξει μια κάθαρση στο ποδόσφαιρο»
eurokinissi

O βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα, για τα οποία επέρριψε ευθύνες στους διαιτητές, δήλωσε αρχικά πως : «Πρέπει να υπάρξει μια κάθαρση στο ποδόσφαιρο».

«Δεν φταίει το θύμα, ο ΠΑΟΚ, αλλά ο θύτης, φταίνε οι διαιτητές. Όπως έφταιγαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», είπε ο κ. Φωκάς, μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ένας διαιτητής να παίζει με 30.000 κόσμο μέσα στην Τούμπα, άλλες εποχές θα υπήρχε μαζική είσοδος στο γήπεδο, αλλά οι Παοκτζήδες κράτησαν τα νεύρα τους, έμειναν στην κερκίδα δεν πέταξαν ούτε ένα χαρτάκι και περιμένανε καρτερικά να συνεχιστεί ο αγώνας».

«Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ, αυτό το έχει δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας συνεχόμενες 16 νίκες. Βλέπουν ότι το πρωτάθλημα για τις ομάδες της Αθήνας είναι χαμένο και έχουν σκαρφιστεί διάφορα τρικ, και οι διευθύνοντες του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ για να πάρουν το πρωτάθλημα», υποστήριξε ο κ. Φωκάς, τονίζοντας πως «χθες δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην συνεχιστεί ο αγώνας».