Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον Εισαγγελέα ο 60χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 60χρονος γυναικοκτόνος. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού στο Ρέθυμνο.

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον Εισαγγελέα ο 60χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Στις 12 το μεσημέρι, σήμερα Δευτέρα, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 60χρονος που σκότωσε την 56χρονη σύζυγό του το πρωί της Κυριακής στο Ρέθυμνο.

Παράλληλα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το ειδεχθές έγκλημα σοκάρουν: Συγκεκριμένα φαίνεται πως υπήρχαν εντάσεις τα τελευταία 24ωρα μεταξύ του δράστη και του θύματος, μετά την αναφορά της άτυχης γυναίκας στην πρόθεσή της να χωρίσει. Η 56χρονη φέρεται να είχε εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει. Σύμφωνα με τον ALPHA, κάποιες ημέρες έμενε σε συγγενείς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμούνταν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν.

Το μοιραίο πρωί της Κυριακής ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον γυναικοκτόνο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της γυναίκας του.

Το τηλεφώνημα στον γιο του και η παράδοσή του

Μετά τη στυγερή δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι ενώ λίγη ώρα αργότερα πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον γιο του αποκαλύπτοντάς του ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι, είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ, παράλληλα, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως "την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα".

πηγή: News247.gr