Βόλος: Στις φυλακές 42χρονος για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στον Βόλο.

Βόλος: Στις φυλακές 42χρονος για αποπλάνηση 14χρονης σε βαθμό κακουργήματος

Στις φυλακές Γρεβενών θα βρεθεί 42χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του χθες στον ανακριτή. Στον 42χρονο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση μιας 14χρονης στον Βόλο, με την οποία είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις με τη θέληση της ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος και η 14χρονη είχαν συνάψει σχέση από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Ο κατηγορούμενος γνωρίστηκε με την 14χρονη όταν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού νοίκιαζε σπίτι ιδιοκτησίας του, για να μένει με τα δύο της παιδιά. Το δεύτερο παιδί της οικογένειας αγόρι, μικρότερης ηλικίας, το οποίο έκανε παρέα με τον γιο του κατηγορούμενου.

Πώς κέρδισε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας

Ο 42χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου κοριτσιού, χαρίζοντάς του δώρα, ενώ όπως ειπώθηκε 42χρονος και 14χρονη φέρεται να ερωτεύτηκαν και να είχαν ανταλλάξει και δαχτυλίδια αρραβώνα.

Ό, τι συνέβαινε αποκαλύφθηκε τα Χριστούγεννα του 2021 όταν η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 42χρονου. Ακολούθησε προκαταρκτική, στο πλαίσιο της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις της ανήλικης με τον άνδρα και χθες ήρθε η ώρα για την απολογία του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, δήλωσε ερωτευμένος και όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά τη μήνυση διέκοψε σχέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Πηγή: in.gr