Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας φέρεται να βάζει φωτιά στα Σπάτα (vid)

Ένας άνδρας με μαύρα κρύβεται πίσω από δέντρο, μετά από λίγο απομακρύνεται με γρήγορο βήμα και στο σημείο ξεσπά νέα εστία φωτιάς φαίνεται στο βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας φέρεται να βάζει φωτιά στα Σπάτα (vid)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη το απόγευμα της Τρίτης, η οποία πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές.

Το βιντεοληπτικό υλικό που προέβαλε ο Alpha, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, έχει καταγραφεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Χριστούπολη Σπάτων που βρίσκεται δίπλα στο Πανόραμα Παλλήνης και ενώ στη γύρω περιοχή οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σε αυτό εμφανίζεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας να περνάει το δρόμο με πολύ γρήγορο βήμα και έπειτα να σκύβει κάτω. Στη συνέχεια, ο άνδρας διακρίνεται να κρύβεται πίσω από ένα δένδρο και αμέσως μετά φεύγει βιαστικά από το σημείο. Ακολούθως, ξεσπά φωτιά στο σημείο, ενώ ο μαυροφορεμένος άνδρας δεν έχει αντιληφθεί ότι παρακολουθείται από περίοικους.

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: news247.gr