Κύπρος: Συνελήφθη ο άντρας που κλοτσούσε γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά της

43χρονος παρουσιάζεται να βιαιοπραγεί εναντίον γυναίκας που κρατά μωρό στην αγκαλιά της. Πράξη που του στοίχισε τη σύλληψη

Κύπρος: Συνελήφθη ο άντρας που κλοτσούσε γυναίκα με μωρό στην αγκαλιά της

Συνελήφθη και αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο 43χρονος από την Κύπρο που φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε να κλωτσά μια γυναίκα που είχε το μωρό της στην αγκαλιά.

Η Ελένη Κωνσταντίνου, λειτουργός κλάδου επικοινωνίας του αρχηγείου αστυνομίας της Κύπρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18.30 της Τετάρτης 13 Ιουλίου και μόλις λήφθηκε πληροφορία, περίπολα της δύναμης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν αριθμό ατόμων να βρίσκεται συγκεντρωμένο. Την ίδια περίπου χρονική περίοδο μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας, γυναίκα η οποία ανέφερε ότι είχε δεχθεί επίθεση από ένα άτομο στο συγκεκριμένο σημείο».

Σε ανάρτηση στο Instagram περιγράφεται η αιτία του επεισοδίου:



«Ενώ κρατούσε τον γιο της στην αγκαλιά της, μια γυναίκα μετανάστρια δέχθηκε σωματική επίθεση στη Λάρνακα την Τετάρτη.

Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, αυτός αρνήθηκε να συζητησει για να βρεθεί κάποια λύση και της επιτέθηκε.

Καταδικάζουμε έντονα όλες τις βίαιες πράξεις, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων βίας κατά των πιο ευάλωτων ανθρώπων της κοινωνίας μας. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν μέτρα και να προστατεύσουν όλα τα μέλη της κοινωνίας ανεξάρτητα από τη φυλή, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση - διαμονή και οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα».

CNN.gr