Χαλκιδική: Συνεχίζονται για τέταρτο 24ωρο οι έρευνες για τον 28χρονο αγνοούμενο

Νέες προσπάθειες για τον εντοπισμό του 28χρονου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία. Στην επιχείρηση συμμετέχουν πλωτά σκάφη, τέσσερα περιπολικά οχήματα του Λιμενικού και ομάδες εθελοντών.

Χαλκιδική: Συνεχίζονται για τέταρτο 24ωρο οι έρευνες για τον 28χρονο αγνοούμενο

Για τέταρτο 24ωρο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν από το πρωί τρία πλωτά σκάφη και τέσσερα περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, όπως επίσης ομάδες εθελοντών, ενώ στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να «σηκωθεί» και αεροσκάφος του Σώματος.

Οι συνθήκες στην περιοχή των ερευνών είναι ευνοϊκότερες σήμερα σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο, όταν έπνεαν, κατά διαστήματα, άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο φίλοι του, με τους οποίους έκανε διακοπές και ήταν μαζί του στη θάλασσα, όταν τους παρέσυραν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, κατάφεραν να σωθούν.

Ο 25χρονος φίλος του, Βασίλ περισυνελέγη από σκάφος του Λιμενικού, λίγη ώρα αφού παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα στην περιοχή και μεταφέρθηκε αρχικά στο αλιευτικό καταφύγιο Νέας Σκιώνης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Ο άλλος φίλος τους, Ίβαν 30 ετών, εντοπίστηκε μετά από περίπου 19 ώρες στη θάλασσα, σε απόσταση 14 μιλίων από τη Νέα Σκιώνη από ελικόπτερο και περισυνελέγη από φορτηγό πλοίο που συμμετείχε στις έρευνες.

πηγή: News247.gr