Σε εξέλιξη φωτιές σε Παιανία, Κάρυστο και Ηλεία

Η φωτιά στην Παιανία έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση επί της οδού Αμπελώνος, χωρίς να κινδυνεύουν άμεσα σπίτια-Στην Κάρυστο η φωτιά έχει ξεσπάσει επίσης σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κάμπος. Υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια σε κοντινή απόσταση αλλά δεν έχουν κινδυνεύσει άμεσα.

Σε εξέλιξη φωτιές σε Παιανία, Κάρυστο και Ηλεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην Παιανία Αττικής, στην Κάρυστο Εύβοιας και στην Ηλεία.

Στην Παιανία η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση και χαμηλή βλάστηση, στο τέρμα της οδού Αμπελώνος, χωρίς να κινδυνεύουν άμεσα σπίτια. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, αποτελούμενες επί του παρόντος από 20 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και δύο αεροσκάφη. Εξαιτίας της φωτιάς στην Παιανία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Παρασκευής, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γεωργίου Σιδέρη.

Στην Κάρυστο η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Κάμπος. Υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια σε κοντινή απόσταση, αλλά δεν έχουν κινδυνεύσει άμεσα. Στην περιοχή επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι και έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση αποτελούμενη από 32 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Στην Ηλεία έχει ξεσπάσει φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Χάβαρι, χωρίς να κινδυνεύουν οικισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και δύο αεροσκάφη.

πηγή: News247.gr