Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά

Βίντεο ντοκουμέντο για τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά στη Μύκονο

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τις στιγμές τρόμου που έζησε ο ξενοδόχος Θοδωρής Κουσαθανάς στη Μύκονο κατά τον ξυλοδαρμό του σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Βίδα της Χώρας.


Όπως φαίνεται στο απόσπασμα που μετέδωσε το MEGA, ο δράστης κατεβαίνει από το κλεμμένο όχημα και με κάτι που μοιάζει με πτυσσόμενο κλομπ παίρνει στο κυνήγι τον ξενοδόχο στην Μύκονο και του καταφέρνει απανωτά χτυπήματα, πριν αποχωρήσει κακήν κακώς όταν έγινε αντιληπτός από περίοικους. Όλα τα χτυπήματα άλλωστε ήταν στο κεφάλι, με σιδερόβεργα, με τον ξενοδόχο να χάνει τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για τις πρώτες βοήθειες. Πλέον είναι καλά στην υγεία του.


«Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε – αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο», δήλωσε ο αδερφός του επιχειρηματία στο MEGA.


«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει», κατέληξε.

Προ ημερών ο ίδιος ο ξενοδόχος είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ για την επίθεση που δέχτηκε: «Μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

Αντλήθηκαν στοιχεία από protothema