Δολοφονία στη Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δράστες – Τι υποστήριξαν για τη συμπλοκή

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε» φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο συλληφθέντες ενώπιον των αστυνομικών

Δολοφονία στη Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δράστες – Τι υποστήριξαν για τη συμπλοκή

Για ασήμαντη αφορμή έγινε η δολοφονία του 42χρονου έξω από το νυχτερινό μαγαζί στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 24χρονοι που κατηγορούνται για τον θάνατό του ομολόγησαν την πράξη τους και υποστήριξαν πως όλα συνέβησαν έπειτα από μια λογομαχία στις τουαλέτες του καταστήματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ο 42χρονος φέρεται να έσπρωξε ένα από τα μέλη της παρέας στις τουαλέτες του καταστήματος με αποτέλεσμα να λογοφέρουν.

Έπειτα από αυτό, οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες βγήκαν έξω από το κατάστημα, τον περίμεναν και του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Ήταν η κακιά στιγμή. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε» φέρονται να ισχυρίστηκαν οι δύο συλληφθέντες ενώπιον των αστυνομικών.

Οι δύο κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. από το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαν προκειμένου να διαφύγουν από τον χώρο της συμπλοκής.

Μέσα από βιντεοληπτικό υλικό που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών αλλά και με βάση πολυάριθμες μαρτυρίες και καταθέσεις, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να φθάσουν στους δύο 24χρονους και να τους φορέσουν χειροπέδες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι δεν φαίνεται να έχουν ποινικό παρελθόν.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν πως στον άγριο ξυλοδαρμού του 42χρονου συμμετείχαν οι εν λόγω συλληφθέντες, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή και των υπόλοιπων μελών της παρέας. «Στη συμπλοκή εμπλέκονται οι δύο 24χρονοι. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας απλά βρίσκονταν στο σημείο. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε σήμα στους συνοριακούς σταθμούς ελέγχου καθώς υπήρχε ο φόβος πως οι δράστες θα επιχειρούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Τελικά ταυτοποιήθηκαν μέσω του αυτοκινήτου και των καταθέσεων και συνελήφθησαν. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: kathimerini.gr